Sport - közlekedés

Férfi kézilabda Eb - A BKK sűríti járatait

A helyszín megközelítésére a BKK a korlátozott parkolási lehetőségek miatt a közösségi közlekedést ajánlja.

2022.01.12 18:27MTI

Sűríti járatait a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a férfi kézilabda Európa-bajnokság (Eb) budapesti meccsei idején - tudatta közleményben a BKK szerdán.

A csütörtökön kezdődő - magyar-szlovák közös rendezésű - Eb budapesti mérkőzéseit a Népligetnél megépült multifunkcionális sportcsarnokban, az MVM Dome-ban játsszák. A helyszín megközelítésére a BKK a korlátozott parkolási lehetőségek miatt a közösségi közlekedést ajánlja. A Népligetnél megálló 1-es villamos, 3-as metró és metrópótló busz az esti mérkőzések után gyakrabban jár majd.

A rendezvényhelyszín közelében van a Mol Bubi Népliget M (buszpályaudvar) gyűjtőállomása és egy újonnan kialakított kerékpárparkoló; ezek a Könyves Kálmán körútról és az Üllői út felől kerékpárúton, illetve kerékpásávon is könnyen megközelíthetők - közölte a BKK.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.