Baleset

Maga alatt vonszolta a sportkocsit a kamion, látni a videón, hogy valaki integet a roncsból

Az eset a hét elején történt az amerikai Interstate 294-es autópályán észak felé, Chicago külterületén.

2021.12.03 20:19ma.hu

Egy nyerges vontató vonszolta a maga alá gyűrt szedánt az illinois-i autópályán egy megdöbbentő videóban. A videón egy személy is látható, aki a szedán belsejéből integet.

Egy szomszédos sávban közlekedő sofőr rögzítette a megrázó jelenetet, amely kedden történt az Interstate 294-es autópályán észak felé, Chicago külvárosában, 11:40 körül.  

Az Illinois Állami Rendőrség szerint egy 2005-ös fekete Honda Accord vezetője éppen sávot váltott, amikor az autó valahogyan beszorult egy tehergépjármű alá.

A videofelvételen látszik, hogy a nyerges vontató látszólag képes volt tartani a többi sofőr sebességét anélkül, hogy az alatta lévő szedán megakasztotta volna. A felvétel vége felé látható, hogy valaki integet a szedán vezetőüléséből.

A rendőrség a nyerges vontató sofőrjét az 52 éves Mohamed Yousifként azonosította az Illinois állambeli East Moline-ból, a Honda Accord vezetőjét pedig a 19 éves Laylisha A. Gardnerként az Illinois állambeli Evanstonból.

Sérültekről nem érkezett jelentés. Az állami rendőrség nem adott további információt az esetleges vádakról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.