Közlekedés

BKK: újabb 310 Mol Bubit használhatnak a fővárosiak

Látva a kerékpárok jelentős kihasználtságát, úgy döntöttek, bővítik a flottát.

2021.11.15 09:43MTI

Az októberi bővítés után további 310 vadonatúj biciklit használhatnak a fővárosiak a Mol Bubi rendszerében - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfőn az MTI-vel.

Azt írták, hogy látva a kerékpárok jelentős kihasználtságát, úgy döntöttek, bővítik a flottát: első lépésként október 1-től 50, a napokban pedig további 310 vadonatúj bicikli állt forgalomba.

Így már 1560 Mol Bubi kerékpár érhető el 158 gyűjtőállomáson városszerte.

Emlékeztettek, hogy a közbringarendszer májusban újult meg, azóta a kerékpárok defekttűrő, fújt gumikat kaptak, ezért könnyebben tekerhetők és sokkal jobban gurulnak a korábbiaknál. Emellett egyszerűbbé vált a járművek felvétele és lezárása, amelyet egy okoslakattal lehet megtenni. A megújulás részeként a Mol Bubi díjszabása is kedvezőbb lett - írták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.