Közlekedés

Szünetel az úthasználati jogosultságok értékesítése vasárnap hajnalban

Az e-matrica és a viszonylati jegy értékesítése, valamint a HU-GO-egyenleg feltöltése vasárnap 1 és 5 óra között áll le.

2021.11.04 21:30MTI

Rendszerfejlesztés miatt szünetel az úthasználati jogosultságok értékesítése vasárnap hajnalban - közölte a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ Zrt.) az MTI-vel csütörtökön.

Az e-matrica és a viszonylati jegy értékesítése, valamint a HU-GO-egyenleg feltöltése vasárnap 1 és 5 óra között áll le. Az eladás a NÚSZ Zrt. felületein és a viszonteladóknál egyaránt szünetel. A fedélzeti eszközzel közlekedők útdíjbevallásait megfelelő egyenleg esetén a karbantartást követően befogadják.

A rendszerfejlesztést az üzembiztonság és az ügyfélkiszolgálás minőségének javítása indokolja - írták. A díjköteles útszakaszokon a korszerűsítés ideje alatt sem lehet ingyenesen közlekedni, ezért a szolgáltató az úthasználati jogosultságok előzetes megváltását javasolja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.