Közlekedés

M0: Forgalomkorlátozás a hárosi Duna-hídon megint!

Ismét az M1-M7-es felé vezető oldalon, szerencsére csak vasárnap.

2021.10.16 08:15MTI

Folytatódik az új hídsaruk beépítése a Deák Ferenc (hárosi) Duna-híd M1-es autópálya felé vezető bal pályáján, ezért forgalomkorlátozásra kell számítani vasárnap délután - közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.az MTI-vel.

Az M0-ás autópálya hídján a tervezett ütemben haladnak az új hídsaruk beépítésével - írták. A munkálatok biztonságos elvégzése érdekében vasárnap 14-16 óra között rövid idejű forgalomterelést alakítanak ki, ez alatt az M1-es irányába egy, az M5-ös felé két forgalmi sávot használhatnak majd a közlekedők.

A NIF Zrt. közleménye szerint az ezután következő rövid idejű forgalomterelésre október 24-én, vasárnap 8-10 óra között lehet számítani. Az alkalmankénti forgalomterelések közötti időszakban a Deák Ferenc-híd a szeptember eleje óta megszokott forgalmi rendnek megfelelően használható - tették hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.