Baleset

Bizarr baleset a zágrábi elkerülő úton - videó

Más sofőrök dudáltak rá, de hiába - utánfutóval beszáguldott a túl alacsony felüljáró alá.

2021.10.08 17:54ma.hu

Furcsa baleset történt pénteken a zágrábi elkerülőn Buzin irányába. A teherautó vezetője, aki ma valamivel 17 óra előtt a zágrábi elkerülőn találta magát, utánfutót vett fel, miközben a felüljáró felé száguldott. A balesetet is rögzítő más, az úton lévő sofőrök kürtfújással próbálták figyelmeztetni, de a kamionsofőr nem értette figyelmeztetésüket, és a felüljárónak csapódott. A balesetről készült videót közzétették a Police Stops - Krapina -Zagorje megye Facebook-oldalon, és a zágrábi rendőrség DNEVNIK.hr megerősítette, hogy a baleset 16 óra 50 perckor történt. "Csak anyagi kár keletkezett. Senki nem sérült meg" - mondta a zágrábi rendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.