Gyalázat

A román közútkezelő négy alkalmazottja kirabolta egy baleset halálos áldozatait

A roncsokat takarították el az állami vállalat dolgozói.

2021.09.11 15:28ma.hu

Döbbenetes bűntettre derült fény nem sokkal egy halálos közúti baleset után: a roncsokat eltakarító román Országos Közútkezelő Társaság (CNAIR) négy alkalmazottja kirabolta a baleset halálos áldozatait.

A baleset szeptember 6-án reggel történt, amikor az Ilfov megyei Sindrilita település közelében egy személyautó összeütközött egy teherjárművel. A balesetben elhunyt a személyautóban utazó mindkét személy, egy 60 év körüli házaspár tagjai.

Utólag kiderült, hogy a baleset helyszínének megtisztítására kirendelt CNAIR-dolgozók elloptak egy mobiltelefont és 240 lejt az egyik áldozat táskájából.

A négy dolgozót őrizetbe vették, a rendőrségen beismerték tettüket, az ügyészség pedig 30 napra előzetes letartóztatásba helyeztette volna őket, de a bíróság szombaton úgy döntött, hogy szabadlábon védekezhetnek, mivel büntetlen előéletűek, ráadásul idősek is. Viszont az ellopott pénzt és a mobiltelefont visszaadták az elhunytak hozzátartozóinak - írta a foter.ro.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.