Közlekedés

Demonstráció miatt lezártak két határátkelőhelyet a szlovák hatóságok

Torlódásokra, forgalomirányításra figyelmeztet a rendőrség.

2021.07.21 18:36MTI

A szlovák hatóságok demonstráció miatt lezárták a parassapusztai, valamint a somoskőújfalui határátkelőket szerda délután - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n, torlódásokra, forgalomirányításra figyelmeztetve az autósokat. Akadozik a forgalom - ugyancsak demonstráció miatt - Komáromnál és Esztergomnál is.

Közleményükben azt írták: a Szlovák Köztársaság területén Sahy (Ipolyság) és Siatorská Bukovinka (Sátorosbánya) határátlépési pontoknál folyamatban lévő demonstrációra tekintettel szerdán 17 órától a 2-es főút Rétság és Parassapuszta közötti szakaszán, továbbá a 21-es főút Salgótarján és Somoskőújfalu közötti szakaszán torlódásra, rendőri forgalomirányításra, illetve forgalomkorlátozásra kell számítani.

A somoskőújfalui és a parassapusztai határátkelőket a szlovák hatóságok lezárták.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a gépjárművezetőket, hogy az érintett útszakaszokat kerüljék el. Azok, akik át akarnak lépni a határon, lehetőség szerint válasszanak másik határátlépési pontot - írták.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán kora este közleményt adott ki arról, hogy a Szlovákiában demonstrálók lezárták a komáromi Erzsébet hidat, és az esztergomi Mária Valéria hídon is akadozik a forgalom.

A komáromi Erzsébet hid lezárása miatt az átkelés a Monostori hídon biztosított.

Ugyanakkor Esztergomban, a Mária Valéria hídon az áthaladás akadozik, torlódásra lehet számítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.