Közlekedés

Nyitott sorompónál, elsötétült jelzőlámpánál ment át egy vonat egy vasúti átjárón Egerben - videó

A MÁV szerint nem volt üzemzavar, a jelzések automatikusan kapcsoltak ki, miután egy arra közlekedő különvonat nem ért oda időben az átjáróhoz.

2021.07.19 07:24ma.hu

Nyitott sorompónál ment el a vonat, és a fénysorompó sem működött egy egri vasúti átjáróban. Az eset egy hete történt, de az erről készült fotók vasárnap jelentek meg a Facebookon. A szemtanú szerint a lámpa először pirosat mutatott, így több autó megállt. Majd kialudt a fényjelzés, és a vonat ezután érkezett az átjáróba. A MÁV szerint nem volt üzemzavar, a jelzések automatikusan kapcsoltak ki, miután egy arra közlekedő különvonat nem ért oda időben az átjáróhoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.