Koronavírus-járvány

BKV: a hannoveri villamosok első üléseit is elkordonozzák

A vezetőfülke lezárása teljes mértékben nem megoldható.

2021.03.16 17:13MTI

Elkordonozza szerdától a TW 6000-es, hannoveri villamosok első üléseit is a koronavírus-járvány miatt bevezetett intézkedések részeként a BKV - közölte a társaság kedden az MTI-vel.

Mivel a hannoveri villamosok esetében a vezetőfülke lezárása teljes mértékben nem megoldható, ezeken a járműveken - a buszokhoz és trolikhoz hasonlóan - átmenetileg szalaggal kordonozzák el a vezetőfülke közvetlen közelében található első üléseket - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.

A BKV tájékoztatott arról is, hogy a hannoveri villamosokon bevezetett lezáráson kívül az összes villamoson a vezetőállás hátfalára kiragasztott matrica segítségével is kérik az utasokat, hogy kerüljék a vezetőfülke közvetlen közelében való tartózkodást.

A villamosok a megállóhelyekre érkezve az utastér jobb szellőzése érdekében le-, illetve felszálló utas esetén összes ajtajukat kinyitják - közölték.

Hannoveri villamosok közlekednek a 3-as, 24-es, 28-as, 37-es, 42-es, 50-es, 51-es, 52-es, 62-es, és a 69-es vonalakon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.