Baleset

Megszólalt a 88 éves Vitray Tamás, elismerte felelősségét a balesetben

A 88 éves riporter piros Volvója és egy fekete Audi - amivel ütközött - totálkáros lett.

2021.02.17 08:40ma.hu

Mint arról korábban a ma.hu is beszámolt, összeütközött egy Volvo és egy Audi személygépkocsi kedden, nem sokkal dél előtt Budapest VI. kerületében, az Andrássy út és a Szív utca kereszteződésében. A Volvót Vitray Tamás vezette.

Az ismert sportriporter és televíziós személyiség Volvója a Szív utcából fordult ki az Andrássy útra, és rommá tört, amikor telibe találta azt az oldalról belehajtó, ám vétlen Audi sofőrje. A Bors úgy értesült, Vitray Tamás a helyszínen elismerte, hogy ő hibázott, ugyanis a Szív utca felől áthajtott a záróvonalon, és nem vett észre egy haladási irányt jelző táblát.

"Igen, valóban autóbalesetem volt, de szerencsére személyi sérülés nem történt. Mentő vitt el, de már otthonról beszélek, túl vagyok a kivizsgálásokon is. Volt CT, MRI, ultrahang, röntgen, minden" - mondta a lapnak Vitray Tamás. A lap egyébként úgy tudja, enyhébb személyi sérülés történt. Az ügyet szabálysértésként vizsgálják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.