Koronavírus-járvány

Tovább bővült a BKK viszonteladói hálózata

Az új helyeket is hivatalos matricák jelölik, illetve a BKK Pontkereső oldalán is megtalálhatók.

2021.02.16 00:30MTI

Újabb félszáz viszonteladónál lehet vonaljegyet és gyűjtőjegyet vásárolni a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járataira.

A BKK az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményben azt írta: az új helyeket is hivatalos matricák jelölik, illetve a BKK Pontkereső oldalán is megtalálhatók.

A tájékoztatás szerint tavaly december óta jelentősen bővült a BKK vonaljegyet és gyűjtőjegyet árusító, szerződött viszonteladóinak száma.

A vírushelyzet miatt - a több ezer fővárosi közösségi közlekedési járművezető védelméért - átmenetileg, határozatlan időre felfüggesztették a járatokon a helyszíni vonaljegy-értékesítést. Ezt helyettesítendő már több mint 150 nemzeti dohányboltban lehet jegyet venni.

A viszonteladói hálózathoz újonnan csatlakozó dohányboltokban 350 forintos vonaljegyet és 3000 forintért 10 darabos gyűjtőjegyet lehet vásárolni - tudatta a BKK.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.