Koronavírus-járvány

A Volánbusz február 15-től ismét indít járatokat Ausztriába

Félhavi bérlet vásárlására is van lehetőség.

2021.02.13 05:30MTI

Az iskolák újranyitása miatt ismét közlekednek a Volánbusz járatai február 15-től Szombathely és Oberwart (Felsőőr), valamint Szombathely és Eberau (Monyorókerék) között tanítási napokon - közölte a Volánbusz Zrt. pénteken az MTI-vel.

Ismertetik, hogy a határ átlépéséhez 7 napnál nem régebbi PCR- vagy antigénteszt bemutatása szükséges. Ausztriában - a jelenleg hatályos szabályoknak megfelelően - a 6 évesnél fiatalabb gyermekeknek nem kell maszkot viselniük, 6 és 14 éves kor között a szájat és az orrot szorosan eltakaró, míg 14 éves kor felett FFP2-es típusú maszk használata kötelező.

Felhívják a figyelmet arra, hogy félhavi bérlet vásárlására is van lehetőség.

Az oberwarti vonalon történt menetrendváltozás miatt az autóbusz-társaság arra kéri az utasokat, hogy ellenőrizzék a járatok indulását - közölte a Volánbusz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.