Közlekedés

Hideg idő - Több autópályán is sávlezárásra kell készülni javítási munkák miatt

Több helyen is megrongálódott a burkolat.

2021.02.12 12:17MTI

Az elmúlt hetek, napok csapadékos időjárása, valamint a jegesedés következtében több helyen is megrongálódott a burkolat az M3-as autópályán, de javítják az M1-es autópálya és az M0-s autóút aszfaltját is néhány helyen - közölte az Útinform pénteken.

Azt írták, hogy az M3-as autópályán, Budapest felé Hatvan és Gödöllő között, továbbá a nagyfügedi kijárat előtt, majd az emődi szakaszon, a Polgári Tisza-híd közelében, az ellenkező oldalon pedig Nyíregyháza felé a 149-es és a 153-as kilométer között sávlezárás van érvényben. A munkaterület mellett csak egy sáv használható.

Hasonló ok miatt kell sávlezárásra készülni az M30-as autópályán is mindkét oldalon az emődi csomópontnál.

Az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé vezető oldalon a 74-es és a 67-es kilométer között, Tata térségében munkavégzés miatt lezárták a külső sávot.

Az M0-s autóút déli szektorán, a Ráckevei Duna-hídnál szintén a burkolat meghibásodása miatt zárták le a külső sávot az M5-ös autópálya felé a 20-as és a 22-es kilométer között - közölte az Útinform.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.