Balesetveszély

Ennyire durva horrorkaravánt még nem látott! - videó

Téved, aki azt hiszi. hogy látott már mindent Is.

2020.12.14 06:50ma.hu

Ám méretét tekintve a korábbi horrorkaravánokat alulmúlja, ennek ellenére roppant félelmetes látványt nyújt ez a módfelett veszélyes autószállító megoldás.

A vezess.hu bukkant a videóra, amelyen egy fekete Cadillac áll a tréler platóján, viszont a tréler végére akasztva (!) láthatunk egy igencsak viseltes állapotban lévő Lincoln MKC-t is. Ha mindez még nem lenne elég, a fekete SUV hátsó felnijeire támaszkodva próbálja tartani az iramot a vontatóval.

Ez rendkívül veszélyes, tekintve, hogy az első kerekek rögzítetlensége sem mondható életbiztosításnak, az ilyesfajta szállítás csak még nagyobb kárt tehet az autóban. Még hallgatni is rossz, ahogy a felni csikorog az aszfalton.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.