Metrófelújítás

BKK: a két következő vasárnap pótlóbusz közlekedik a Lehel tér és Kőbánya-Kispest között a 3-as metró helyett

Érdemes indulás előtt tájékozdóni.

2020.11.13 16:41MTI

A két következő vasárnap pótlóbusz közlekedik a Lehel tér és Kőbánya-Kispest között a 3-as metró helyett - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

Közleményük szerint a 3-as metró felújítási munkái miatt ezen a hétvégén vasárnap és jövő vasárnap a metró egész nap csak Újpest-központ és a Lehel tér között jár. A Lehel tér és Kőbánya-Kispest között pótlóbusszal lehet utazni.

Az M3-as jelzésű pótlóbusz mindkét vasárnap a metró déli szakaszának felújítása idején megszokott forgalmi rend szerint közlekedik, de a Határ útnál a belváros felé az Üllői úton, a 914-es éjszakai busz megállójában, az 50-es villamos végállomás mellett lehet rá felszállni. A pótlóbusz útvonala és megállóhelyei nyomon követhetők térképes felületen a BKK Futár-alkalmazásban - írták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.