Közlekedés

236 km/h-val száguldott egy autós

A hajdú-bihari rendőrök 2020 októberében és november első napjaiban több gyorshajtót is bemértek.

2020.11.02 16:28ma.hu
Fotó: Police.hu

A hajdú-bihari rendőrök a sebességtúllépések és a közlekedési balesetek visszaszorítása érdekében továbbra is rendszeresen végeznek sebességellenőrzést Hajdú-Bihar megye közútjain. Az ellenőrzések során több gyorshajtóról készült felvétel, volt olyan autós, aki a megengedett 90 helyett 236 km/órával hajtott 2020 októberében. A sofőrökkel szemben a rendőrök közigazgatási eljárást indítottak.

Egy-egy útszakaszon a megengedett legnagyobb sebességet az út besorolása, minősége és környezeti sajátosságai alapján határozzák meg a szakemberek. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a balesetek megelőzése érdekében a KRESZ szabályainak betartása mellett, minden esetben fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek. Fontos, hogy a szabályokat betartva, a jármű sebességének helyes megválasztásával vegyenek részt a közúti forgalomban!

Fotó: Police.hu


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.