Közlekedés

Magyar Közút: több helyen is forgalomnövekedés várható a hétvégén

Indulás előtt érdemes tájékozódni.

2020.10.29 08:35MTI

A mindenszentek és az iskolai őszi szünet vége miatt a hétvégén a szokásosnál nagyobb forgalomra kell számítani nemcsak a temetők környékén, hanem a Budapest felé vezető utakon is - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

Az őszi szünet vége november 1-jére, vasárnapra esik, így várhatóan a legtöbben aznap kelnek majd útra. Emiatt torlódásra kell számítani a főváros felé vezető gyorsforgalmi utakon is, különösen az M1-es, az M3-as és az M7-es autópályán - írták.

Célszerű utazás előtt tájékozódni az aktuális útviszonyokról a Útinformnál - a +36-1-336-2400-as telefonszámon vagy a www.utinform.hu oldalon -, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használni az optimális útvonal megtervezésére - tették hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.