Közlekedés

Úgy száguldott egy autó Budapesten, hogy a rendőrők sem érték utol - videó

Fedélzeti kamera rögzített egy autós üldözést Budapesten.

2020.10.14 18:15ma.hu

A Bpiautosok.hu olvasójának fedélzeti kamerája rögzített egy óriási tempóval közlekedő Mercedest, amelyet valószínűleg hiába üldöztek a rendőrök.

"A fekete Mercedes nagy sebességgel száguldott át a Bajcsy-Zsilinszky út - Podmaniczky út kereszteződésen, miközben piros volt a lámpa. Utána pár másodperccel egy rendőrautó is feltűnt. A Mercedes a Nyugati téri felüljárón a forgalommal szemben közlekedett, tovább nem láttam az eseményeket. Kicsit később, a Lehel tér után utolértem a rendőrautót, amely egy kicsit tanácstalanul kereste a fekete Mercedest" - írta a felvétel készítője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.