Állati

Kimentek egy kiskutyát befogni, helyette már egy család evett a rendőrautóban - képek

Egy négytagú kutyacsaládot mentett meg a rendőrség Csepelen.

2020.10.13 13:52ma.hu

Csepelen egy autós szólította le a rendőröket, hogy a Budafoki út kereszteződésnél egy kiskutya rohangál az úttesten az autók között. A rendőrök azonnal a helyszínre siettek, nehogy baleset legyen, vagy bárki életébe kerüljön a zavart kutyus manővere - írta Facebook-oldalán a Magyar Rendőrség.

Lezárták a szakaszt és befogták a kis feketét. "Igen ám, de amikor az autóba tették hangos nyüszítésbe kezdett. Sírása előcsalogatta remegő testvéreit, a két zsemlét, és az anyjukat, akik ekkor már bőrig áztak az esőben" - részletezték a történetet.

A BRFK-s járőrök értesítették az állatvédőket, odafele pedig etetőtálat és tápot vásároltak, majd megetették a kutyacsaládot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.