Baleset

Buszmegállót letarolva repült az autó a kertbe - képek

Berhidán, a Veszprémi úton egy Seat lerombolta a buszmegállót, berepült egy kertbe, és még a gázcsonkot is kitörte.

2020.10.10 12:58ma.hu
Fotó: Balesetinfo

Buszmegállóba csapódott egy autó Berhidán, a Veszprémi úton, szombaton délelőtt. Csizmadiáné Kucsera Katalin rendőrségi szóvivő elmondta, egy személyautó Peremartongyártelep irányába közlekedett, amikor előzésbe kezdett, azonban az előtte, vele azonos irányba haladó autó balra kívánt kanyarodni. Érintőlegesen összeütköztek, majd a sárga autó belerohant egy buszmegállóba, kidöntött egy kerítést és egy gázcsonkot, végül egy fának csapódott. A balesethez a pétfürdői és a veszprémi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik daru segítségével emelték ki az összetört kocsit. Információink szerint a kocsit vezető férfi szerencsére könnyebben sérült.

A baleset pontos körülményeit a rendőrség még vizsgálja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.