Fiat Ulysse: új belső értékek

Megújul a Fiat Ulysse

Decens facelift, új felszerelés, erőteljes biturbó dízelmotor - jelentősen megújul a Fiat Ulysse 2008-ra. Új kilincsek, szerelvények, hét hüvelykes TFT-képernyő, navigációs rendszer - családi böhömnek egyszerűen ideális.

2008.01.22 16:04ma.hu

Megújul a Fiat családi buszlimuzinja, az Ulysse 2008-ban. Új külső és belső: minden fronton újítanak az olaszok.

Enyhe facelift

A nagycsaládosok optimális kocsija optikailag és színeiben is frissül: minden modell kilincse megújul, a belső kilincsek és a váltó krómbetétet kapnak, a szerelvényeket sötét műanyagbetétekkel frissítik. Ennek megfelelően frissülnek a kárpitok színei is.

Emellett vadonatúj navigációs rendszer is kapható lesz az autóhoz, hét hüvelykes TFT-képernyővel, és kétnormás beépített mobiltelefonnal.

Új csúcsdízel

A modellben mutatkozik be a Fiat új biturbó dízelje, ami a Citroën C8-ban, a Peugeot 807-ben és a Lancia Phedrában is dolgozik. A motor 2179 köbcentis, 170 lóerős teljesítményre képes. A maximális forgatónyomaték 370 Newtonméter, hatfokozatú váltóval lehet optimálisan kihasználni. A legnagyobb elérhető sebesség 200 kilométer óránként, a fogyasztása átlagosan 7,2 liter. Szériafelszerelés lesz a részecskeszűrő is - rosszat még nem tudni az autóról; valószínűleg egyelőre csak a gyári adatok publikusak.

Az új, 16 szelepes 2.2 Multijet motor az Emotion és az Admiral nevű felszereltségű modellekben lesz elérhető, 33 200 eurós ártól - a kétliteres, 120 lóerős benzines változat 29 500 eurótól indul majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.