Balesetveszély

Több kilométeren át száguldott a forgalommal szemben egy kamion az M5-ösön - videó

A fény az út végén soha nem jelent jót.

2020.09.15 14:13ma.hu

Az utóbbi időszak egyik legdöbbenetesebb balesete, amelyet a Magyar Közút kamerája rögzített az M3-ason, igencsak kiverte a biztosítékot az olvasóink között - joggal, hiszen érthetetlen, ami történt.

Ehhez hasonló eset még múlt héten pénteken történt. Szerencsére éjjel, amikor legalább egyértelműen látható volt a gyanútlanul és szabályosan közlekedő autósoknak, hogy szemből két hatalmas fényszóró hasítja át az éjszakát a sztrádán.

Történt ugyanis, hogy egy kamion az M5 bevezetőnél lévő Auchan áruháznál rossz irányba hajtott fel az autópályára és csak az ócsai kihajtónál terelték le a pályáról, ami azt jelentheti, hogy a 17-es kilométertől egészen a 30-asig száguldozott az ámokfutó.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.