Baleset

Hármas karambol az 55-ös főúton - képek

Három gépkocsi ütközött össze az 55-ös főút 96-os kilométerszelvényénél, Baja határában, három sérültet szállítottak kórházba.

2020.09.12 13:50ma.hu

Egy Renault személyautó kifelé haladt a városból és egy Tüzép telephelyére akart balra lekanyarodni, ezért lassított, majd megállt. A mögötte érkező Skoda Superb sofőrje ezt nem vette észre és fékezés nélkül belecsapódott a hátuljába. Ettől a Renault megpördült és átsodródott a szemközti sávba, ahol szintén a hátuljának ütközött egy Nissan terepjáró, amely visszalökte a Cliot a jobb oldali útpadkára. A járművekben összesen öten utaztak, a Renault sofőrjét, a Skoda sofőrjét és a Nissan egyik utasát a bajai kórházba szállították a mentők. Az 55-ös főút érintett szakaszát több órára lezárták a rendőrök. A baleset körülményeit a Bajai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja - írta a Halasinfo.hu, amely számos, további képet is közzétett a balesetről >>>




Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.