Közlekedés

Döbbenetes videó - így küzdenek a tűzoltók az autósokkal egy-egy vonulás során

Bár a "szakkomentár" miatt igen viccesnek tűnik a kisfilm, valójában az autósok szégyene.

2020.07.17 15:26ma.hu

Új videót tett közzé a Katasztrófavédelem Youtube-csatornáján. Egy tűzoltóautó vonulását követhetjük, amely sokszor nem hogy nem egyszerű feladat, hanem egyenesen életveszélyes. És hogy mennyire pofátlan, figyelmetlen autósok vannak az útjainkon, azt Palik László kommentárjával válik igazán életszerűvé. Ugyanis a balesetekhez, tűzhöz, katasztrófákhoz, életek mentéséhez vonuló tűzoltók, mentősök, és rendőrök komoly stresszt élnek meg, mégis teszik a dolgukat. Ezzel a videóval is arra kérik a forgalomban résztvevőket, hogy mindig számítsanak a kéklámpás autók felbukkanására, amelyek a megkülönböztető jelzéssel az autósok segítségét kérik a továbbhaladáshoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.