Baleset

Baleset Szombathelyen - saját fogát rúgta ki a vétlen autó utasa

112press.hu

Arcsérülést szenvedett egy fiatalember a szombathelyi Bartók Béla körút és Akacs Mihály utca kereszteződésében, miután egy Alfa Romeo nem adott elsőbbséget annak a járműnek, amelyben utazott. A vétkes sofőr nem vette észre a védett úton érkező Opelt, amely már csak mindössze száz méterre volt az úticéljától, így a menetirány szerinti jobb oldalról, alárendelt útról egy elé hajtott, féktávolságon belül.
 
Az Opel a vezető ajtajánál ütközött az Alfa Romeónak, ami egy fa és egy villanyoszlop közé sodródott.
 
A vétkes sofőr sérülés nélkül megúszta a balesetet. Tőle tudta meg a 112press.hu, hogy napok óta sokat dolgozik és hiába ismerte a kereszteződést, valószínűleg a fáradtság miatt hajtott be a körútra.
 
Az Opel hátsó ülésén egy fiatalember ült, felhúzott térdekkel, az ütközésnél a saját fogait rúgta ki, ahogy előre csapódott.
 
A mentők az arcsérült fiatalt a Markusovszky kórházba szállították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.