Baleset

Dombról leguruló autó csapódott a piknikezők közé - videó

Csak a szerencsén múlt, hogy nem esett senkinek baja, a kár viszont nagy.

2020.07.12 12:54ma.hu

Baskírföld legnagyobb tavának partján történt a vérfagyasztó baleset még szombaton. Az autonóm köztársaság Oroszország európai részének keleti peremén, a Déli-Urálban található, az Oroszországi Föderáció tagja.

Az Ozero Aslykul tónál nem kevés kiránduló, piknikező gyűlt össze, felállították a sátrakat, kirakták a pokrócokat, székeket, lazítottak.

Egyszer csak egy Skoda Fabia felment a közeli dombra, valamiért megállt, bizonyára nem húzta be a kéziféket, majd a vezetője egy jó ideig matatott az autóban nyitott ajtónál. Ám egyszer csak hirtelen megindult a jármű, és szélsebesen a piknikezők közé hajtott.

Szerencsére, mindenki idejében észrevette a közeledő veszélyt, így félreugrottak. A sátorból pedig másodpercekkel korábban jött ki egy apa a gyerekekkel, így nekik sem esett bajuk.

A rendőrség szerint a sofőr józan volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.