Közlekedés

A Déli pályaudvaron lecserélik a megrepedezett üvegfalat

Balesetveszélyessé válhat.

2020.07.09 23:30MTI

A Déli pályaudvaron lecserélik a pénztárcsarnok vágányok felőli oldalán lévő megrepedezett üvegfalat, mert balesetveszélyessé válhat - közölte a MÁV csütörtökön az MTI-vel.

Ideiglenesen határolófalat húznak fel, és megkezdik a további helyreállítás tervezését, előkészítését - tették hozzá.

A munkavégzés idejére - várhatóan július végéig - az utasok a pénztárakhoz az Alkotás utca felől a pénztárcsarnok ajtaján keresztül (7-8-as vágánnyal szemben) juthatnak el. A peronszint és az aluljárószint között lévő két lépcső közül az utasok az egyiket mindig használhatják, a Krisztina körúti és az Alkotás utcai lépcsőket korlátozás nélkül igénybe vehetik.

A munkálatok ideje alatt a pénztárcsarnok folyamatosan elérhető, a helyszínen kihelyezett utastájékoztató táblák segítik az eligazodást - írta a MÁV.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.