Balesetveszély

Ilyen pofátlan előzést még nem látott! - videó

Mindent is felülmúlt a fóti audis manőver-sorozata.

2020.07.04 12:33ma.hu

Az egyik olvasó küldte be a Bpiautósok.hu oldalra azt a videót, amelyet Fóton rögzített fedélzeti kamerával a Móricz Zsigmond út – Veres Péter u. – Szabó Dezső u. kereszteződésében.

Amint a felvételen látni, a fekete Audi A5 a benzinkútról fordult ki, de látván a sort, a sofőr úgy döntött, hogy egyirányúsítja az utcát, és beállt a szembesávba a szabályosan várakozó Volvo XC60 mellé.

Ám nem sikerült neki a kanyarodáskor beügyeskednie magát a sorba előre, mindenki csak tötyörészhetett a szemébe, ezért maradt az út bal oldalán, és még egy járdasziget is belefért az előzésbe, majd záróvonalon keresztül sikerült végül csak beelőznie a Volvót.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.