Baleset

Kétszáz métert zuhant a brazil futballista - túlélte

A 35 éves középpályás, akit tűzoltók mentettek ki szorult helyzetéből, és sokkos állapotban szállítottak kórházba, nem tudott magyarázattal szolgálni, hogy mi történt vele a hegyi úton.

2020.06.28 19:44MTI

Autójával kétszáz méteres mélységbe zuhant Henrique Adriano Buss, az élvonalbeli brazil futballcsapat, a Cruzeiro játékosa, aki csodával határos módon kisebb karcolásokkal megúszta az esetet.

A Globo Esporte brazil sportlap beszámolója szerint a 35 éves középpályás, akit tűzoltók mentettek ki szorult helyzetéből, és sokkos állapotban szállítottak kórházba, nem tudott magyarázattal szolgálni, hogy mi történt vele a hegyi úton.

A legutóbbi szezonban Henrique 33 mérkőzésen játszott a brazil bajnokságban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.