Közlekedés

Az időjárás miatt nem közlekedik több BKK-járat sem

Érdemes indulás előtt tájékozódni.

2020.06.18 11:19MTI

Időjárási okok miatt nem jár több BKK-járat csütörtökön a fővárosban - derült ki a BKK Info Facebook-oldalán olvasható bejegyzésekből.

A közösségi oldalon azt írták, a kedvezőtlen időjárás miatt a 28-as és a 28A villamos helyett pótlóbusz jár az Élessarok és a Kada utca-Maglódi út között, a 37A villamos pedig nem közlekedik az Élessarok és a Sörgyár között.

A pótlóbusz terelt útvonalon közlekedik, így a Kocka utca megállót nem érinti.

Az 50-es villamos helyett is pótlóbusz közlekedik a Villanytelep és a Szarvas csárda tér között időjárási ok miatt - írták.

Később közölték azt is, a 3-as és a 62A villamos helyett is pótlóbusz jár a Kőbánya alsó vasútállomás és az Örs vezér tere között.

A 165-ös autóbusz terelve a 65-ös autóbusz vonalán közlekedik, így a Folyondár utca és a Remetehegyi út közötti megállókat nem érinti.

A 75-ös trolibusz vonalán autóbusz is közlekedik, a 77-es trolibusz helyett pedig pótlóbusz jár a teljes vonalon - közölte a BKK Info.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.