Közlekedés

Koronavírus - Felfüggesztik az első ajtós felszállást a Szegedi Közlekedési Társaság járművein

A közösségi közlekedés biztonságos fenntartásáért a közlekedési társaság fokozottan figyel a járművek tisztaságára, azok napi rendszeres fertőtlenítésére.

2020.03.12 08:59MTI

Az utasok és járművezetők egészségének megőrzéséért, összhangban a koronavírus-fertőzés miatt országosan kihirdetett vészhelyzeti intézkedésekkel a Szegedi Közlekedési Társaság járművein csütörtöktől visszavonásig felfüggesztik a kötelező első ajtós felszállást.

A cég az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében azt is tudatta, hogy visszavonásig szintén felfüggesztik a járművezetői jegyértékesítést is. A fedélzeti jegykiadó automatákból bankkártyával azonban továbbra is vásárolható menetjegy, 24 vagy 72 órás jegy.

A közösségi közlekedés biztonságos fenntartásáért a közlekedési társaság fokozottan figyel a járművek tisztaságára, azok napi rendszeres fertőtlenítésére - áll a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.