Közlekedés

Ideiglenesen lezárták a II. Rákóczi Ferenc utat az M0-s építése miatt

A lezárás után, hétfőtől várhatóan 4 hónapig a híd felújítási munkái miatt 3,8 méteres magasságkorlátozást vezetnek be.

2020.02.29 06:30MTI

Teljes szélességében lezárták a forgalom elől a Csepel-szigeten a II. Rákóczi Ferenc út M0-s híd alatti szakaszát a hétvégére - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.

A közlemény szerint a lezárás szombaton 0.20-tól hétfőn 0.20-ig lesz érvényben a halásztelki csomóponti híd szélesítéséhez kapcsolódó munkák miatt. A lezárás idején gyalogosan sem lehet átkelni az úton, az érintett autóbuszokat elterelik.

Csepel felől a halásztelki csomópontban a lezárás ideje alatt is lesz lehetőség az M0-s autóútra felhajtani Buda felé. Az M5-ös autópálya felé vezető felhajtó ugyanakkor már nem lesz használható, ezért Csepel felől érkezve a szigetszentmiklósi (Csepeli úti) felhajtót érdemes használni.

A közúti forgalom a Plútó utca-Csepeli út útvonalon vagy a II. Rákóczi Ferenc útról a Csepel-szigeti gerincúton tud az M0-s körgyűrűn átjutni.

A lezárás után, hétfőtől várhatóan 4 hónapig a híd felújítási munkái miatt 3,8 méteres magasságkorlátozást vezetnek be a II. Rákóczi Ferenc út M0-s híd alatti útszakaszára.

A forgalomkorlátozás idején a Szigetszentmiklós felé közlekedő 38-as, 38A és 238-as autóbuszokat elterelik, azok Lakihegy térségét nem érintik, továbbá a 38-as, a 38A, a 238-as és a 938-as autóbusz is módosított útvonalon jár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.