Közlekedés

Saját balesetét rögzítette egy autós a Gyömrői úton

Fedélzeti kamera rögzített egy komoly balesetet a Noszlopy utca és a Gyömrői út kereszteződésében.

2020.02.28 16:26ma.hu

"Arra emlékszem, hogy benéztem jobbra, minden oké-e (a videón látszik, maradt egy kis lendületem), aztán a balról érkezőt már túl későn vettem észre. Mivel elindult a gyalogos, azt hittem, biztonságos az áthaladás, de bevallom, nem emlékszem, miért döntöttem a továbbhaladás mellett" - írta a Bpiautosok.hu olvasója.

"Miután kimásztam a kocsiból, szó szerint elhomályosult minden, és rosszul voltam (gondolom, a fejemet ért sérülés miatt). A kollégám amúgy arra emlékszik, hogy egy gyalogos felkel a földről, úgyhogy gondolom, aki elindult, őt az én kocsim a sodródás közben fellökte. De csak arról tudok, hogy engem, a kollégámat és a másik autó sofőrjét szállították kórházba (őt velem együtt egy mentőautóban), de ő teljesen rendben volt tudtommal."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.