Járvány

Távirányítós autóval vásárolt ételt magának egy kínai nő a koronavírus-járvány közepette - videó

Megkívánta a baozit, megbuherált egy kontrollert, majd elirányította az autót.

2020.02.16 09:50ma.hu

Kína keleti részén egy nő távirányítós autót használva vásárolt magának rendkívül finom kínai tésztaféleséget, azaz baozit a koronavírus-járvány közepette. A nagy autófanatikus hírében álló hölgy átalakított egy vezérlőt, így az képes volt 800 méteres távolságban is működni. Az üzlet mindössze 400 méterre volt a lakásától. A szerkezetre egy kamerát és hangszórót is felszerelt, mobiljával vezérelve kommunikált a biztonságiakkal, majd a boltossal. A távvezérelt járgányra ráírta a telefonszámát, a boltos pedig segített a mobilos fizetésben. Az alaposan becsomagolt ételt a járművel együtt jól lefertőtlenítette, majd örömmel elfogyasztotta a kenyérszerű gőzölt tésztát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.