Vasúti közlekedés

Vihar - Jelentős késések a Budapest-Szeged és a Budapest-Vác vonalakon

Fakidőlések miatt jelentős késésekkel közlekednek a vonatok a Budapest-Szeged és a Budapest-Veresegyház-Vác vasútvonalakon.

2020.02.10 20:20MTI

Kavalecz Imre, a Mávinform sajtóügyeletese közölte: Nyársapát és Nagykőrös között fa dőlt a vasúti pályára, a felsővezeték is leszakadt, ezért a két állomás között ideiglenesen nem közlekednek a vonatok.

A Budapest-Szeged vonalon jelentősen hosszabb menetidővel kell számolni. Nagykőrös és Nyársapát között pótlóbuszok szállítják az utasokat - tudatta.

Kavalecz Imre beszámolt arról is, hogy a Budapest-Veresegyház-Vác vonalon is jelentősen megnőtt a menetidő, mert Őrbottyán és Vácrátót között fa dőlt a sínekre, ezért ott vonatok nem közlekedhetnek.

Őrbottyán és Vácrátót között eltávolították a sínekről a kidőlt fát, újraindult a vonatforgalom - tette hozzá. Prognózisa szerint a menetrendszerű vonatközlekedés kedd hajnalra áll helyre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.