Baleset

Mi történik, ha egy száguldó BMW áthajt egy fával megrakott lovasszekeren? - videó

Döbbenetes képsorok következnek.

2020.01.30 18:52ma.hu

A baleset a romániai Suceava megyei Cornu Luncii településen történt.

Az úton érkezik egy nagy sebességű, több száz lóerős BMW, amire ráfordul egy fával megrakott, kivilágítatlan szekér, mindössze egyetlen ló erejével.

Ezután kevesen fogadnának a lassú járműre, de ami ezután következik, attól felkiált majd ledöbben. Ugyanis a felrepült kocsis és az elszaladt ló csodával határos módon csaknem sértetlenül megúszták a robbanásszerű ütközést, míg a BMW sofőrjét mellkasi és hasi sérülésekkel szállították kórházba.

A biztonsági kamera felvételén jól látszik, hogy a baleset után szinte azonnal a helyszínre érkezik két rendőr – ők feltehetően forgalmi ellenőrzést végeztek a közelben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.