Közlekedés

Minden eddiginél durvább horrortréler tartott Magyarország felé

Bécs felől érkezett.

2020.01.30 08:44ma.hu

A Bécs felől az M1-es autópálya irányába tartó, romániai hatósági jelzésű VW Passatról a vezess.hu közölt olvasói fotót. "Kíváncsiak vagyunk, átjutott-e az országon anélkül, hogy megállították volna” – jegyezte meg az autós portál.

A magyar rendőrség egy balesetmegelőzési kampány keretében tavaly kétnyelvű közlekedésbiztonsági plakátokat helyezett ki az autószállító "horrortrélerek” közlekedésének visszaszorítása érdekében. A plakátok románul is figyelmeztetik a sofőröket, hogy ezek a túlsúlyos és túlméretezett járművek az utakon kiemelt kockázati tényezők.

Azért románul, mert az utóbbi években – kiemelten az M1-es autópálya és az 1-es számú főúton – elsősorban Romániába irányuló járműszerelvényekkel gyűlt meg a bajuk a rendőröknek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.