Autó

Mint szürke szamár a ködben, úgy tűnt fel a kivilágítatlan autós - videó

Nem sokon múlt az ütközés.

2020.01.26 10:13ma.hu

Ködös, alig belátható útszakaszon kezdett egy teherautó előzésébe a kamerás autós. Már ez is önmagában feszegeti a biztonsági faktort, de amit ezután látunk az veri csak ki igazán a biztosítékot - írta a bpiautosok.hu.

Bár a felvételen látható feledékeny autós egy gyors villantással jelezte a kamerás autónak, hogy ő is az úton van, az ütközés így sem sokon múlott.

Fontos, hogy nem szabad előzni nem jól belátható útszakaszon, és mindig kell megfelelő világítást kapcsolni - vagy éppen lekapcsolni, hogy ne vakítsuk szét az utánunk közlekedők retináját a ködlámpánkkal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.