Közlekedés

Így vadásznak az álcázott autós rendőrök - újabb videó

Továbbra is civil autónak kinéző járművekből vadász a rendőrség a szabálytalan autósokra, és újabb videót tett közzé az akcióról.

2020.01.14 06:00ma.hu

Sikeres a rendőrség akciója, melyben szolgálati jelleg nélküli autókkal próbálnak lecsapni a szabálytalan autósokra - tudósította az Inforádió. Nemrég az egész országra kiterjesztették a civil autós vadászatot.

A Facebookon közzétett legfrissebb videójukban olyan szabálytalanságok fordulnak elő, amiket az autósok minden nap láthatnak: egy sofőr áthajt a vasúti átkelő piros jelzése ellenére, nem veszi figyelembe a kötelező haladási irányt, átlépi a záróvonalat, előz a zebrán, esetleg a leállósávon...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.