Baleset

Két autó is elütött egy nőt Szomotoron - meghalt

A rendőrség emberölés ügyében indított vizsgálatot az eset körülményeinek felderítésére.

2020.01.02 10:00ma.hu

Szilveszter napján sötétedés után Szomotoron (Tőketerebesi járás) elütött egy Bodrogszerdahely felől érkező Skoda Superb személygépkocsi egy sötét ruházatban, fényvisszaverő ruházati kiegészítő nélkül közlekedő 84 éves gyalogost a családi házak előtti zebrán. A baleset az idős nőt az út ellentétes irányú közlekedési sávjába lökte, egyenesen egy ott közlekedő Citroen Picassónak, amely így szintén elgázolta.

Lenka Ivanová kassai kerületi rendőrségi szóvivő közölte, hogy a mentők mindent megtettek, hogy megmentsék az életét, de 17.30 előtt néhány perccel befejezték az újraélesztését. A rendőrség emberölés ügyében indított vizsgálatot az eset körülményeinek felderítésére – írta a Kassai Kerületi Rendőrparancsnokság Facebook-oldalán.

A Parameter.sk szerint a Skodát egy 50 éves férfi vezette, őt és a másik kocsi sofőrjét is megszondázták, de alkoholt egyikük sem fogyasztott. A baleset körülményeit vizsgálják, de vélhetően közrejátszott az is, hogy a szemből érkező autó fényszórója elvakította a gázoló sofőrt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.