Közlekedés

Saját beosztottjai vették el a jogsit a Valcsa megyei rendőr-főkapitánytól

Már a rendőrök is szabálytalankodnak az amúgy is életveszélyes romániai utakon.

2019.12.29 17:17ma.hu

A példás közúti viselkedésért járó képzeletbeli nagydíjat biztosan nem a Valcsa megyei rendőr-főkapitány viszi haza idén, akitől saját beosztottjai vették el a jogsit, miután a sebességi korlátozás ellenére 130 km/h-val tépett el a radar előtt Horezu területén.

Nincs más megoldás, sofőrrel tudja hordoztatni magát 90 napig, de az a Főtér.ro szerint nagyon szomorú, hogy már a rendőrök is szabálytalankodnak az amúgy is életveszélyes romániai utakon.

Az ünnepek körüli halálos balesetek rendkívüli méreteket öltöttek: négy nap alatt 31-en veszítették életüket a román utakon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.