Baleset

Három héttel a tragikus buszbaleset után felébredt a kómából a 15 éves fiú

Hat sérültet szállítottak az érsekújvári egyetemi klinikára a Nyitragerencsérnél történt tragikus buszbalesetet kővetően. Egy fiút mélyaltatásban kezeltek.

2019.12.04 14:04Ma.hu

Mint ahogyan arról a ma.hu is beszámolt, tizenkét halálos áldozatot szedett Szlovákia történetének egyik legsúlyosabb közúti balesete nemrégiben Nyitra mellett. Egy autóbusz és egy teherautó ütközött össze, az áldozatok között négy gyermek is van.

Hat sérültet szállítottak az érsekújvári egyetemi klinikára a Nyitragerencsérnél (Nitrianske Hrnčiarovce) történt tragikus buszbalesetet kővetően. Egy fiút mélyaltatásban kezeltek.

A hat sérült közül ötöt rövid időn belül kiengedtek. A hatodik egy 15 éves fiú volt, akit a legsúlyosabb sérülésekkel szállítottak kórházba, az állapota kritikus volt, mélyaltatásban kezelték.

A Tv Noviny információi szerint három héttel a buszbalesetet követően a fiú felébredt a mesterséges kómából, de továbbra is az érsekújvári kórházban kezelik.

A buszbaleset, amely az I/65 jelzésű, aranyosmaróti (Zlaté Moravce) úton történt, Szlovákia történetének egyik legtragikusabb közlekedési balesete. A karambolban összesen tizenketten haltak meg, köztük gyerekek. További 15 személy megsérült.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.