Közlekedés

Hétfőre virradó éjszaka lezárják az Erzsébet hidat

Akkor tartják a közelmúltban kiépített távhővezeték nyomáspróbáját.

2019.11.14 16:54MTI

Közműépítés miatt lezárják Budapesten hétfőre virradó éjszaka az Erzsébet hidat - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.

A lezárást azért kellett elrendelni, mert vasárnapról hétfőre virradóra éjfél és hajnali 4 óra között tartják a közelmúltban kiépített távhővezeték nyomáspróbáját.

A korlátozás miatt a hídon áthaladó 907-es, 908-as, 956-os és 973-as éjszakai busz a Szabadság hídon át közlekedik. A BKK azt kéri az autósoktól, hogy már a BAH-csomópontnál, a Baross téren, az Astoriánál és az alsó rakpartokon megfelelően válasszák meg, merre vezetnek tovább.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.