Közlekedés

Az Erdogan-káosz csúcspontja: egy autós áthajtott a Vérmezőn

Csütörtök este 7 és 8 között tetőzött Budapesten a közlekedési káosz, amikor Erdogan elnök programja miatt az emberek másfél-két órára a metrómegállókba és a Margit körútra szorultak.

2019.11.08 18:08ma.hu

Este 7 és 8 között tetőzött Budapesten a közlekedési káosz, amikor Erdogan elnök programja miatt az emberek másfél-két órára a metrómegállókba és a Margit körútra szorultak. Ki-ki vérmérséklete és elfoglaltsága fontosságához mérten reagált a nem várt helyzetre, Budán több út is teljesen beállt. Ezt unhatta meg az az autós, aki nemes egyszerűséggel áthajtott a Vérmező kivilágítatlan részén.

Egy olvasó lőtt róla egy képet és küldte el a hvg.hu-nak, amely ugyan sötétben készült, de jól látszik rajta a kocsi fénycsóvája.

A szemtanú elmondása szerint az autó egy fehér SUV volt, és fél 8 tájban unta meg a diplomaciai problémat. Körülbelül 20-30-cal hajtott.

A kocsi a Széll Kálmán tér felé ment, az Attila úthoz közelebbi részen, azt nem látta, hol ment be a parkba, ahová amúgy a parkot gondozó kertészek járművei is be tudnak hajtani.

Elképzelhető, hogy a parkban elhelyezett kamerák is rögzítették az esetet, így a vezetőnek, ha beazonosítják, lehet, hogy sokba kerül majd a hirtelen ötlettől vezérelt egérútkeresés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.