Közlekedés

Fura tábla után nyomoz a magyar internet népe

Sokak szerint nem is valódi a fotó.

2019.11.02 16:11ma.hu

A Budapest Szürreál Privát Facebook-csoportba került fel a lenti kép. A fotót felöltő hölgy állítása szerint a bicikliúton találkozott vele. Sokak szerint nem is igazi a felvétel, míg mások viccet csinálta belőle, például Pataki Attila arrafelé lakik, illetve űrállomáshoz vezető hiperbekötőutat jelez.

A táblát amúgy nem photoshoppolták és nem is vicces kedvű mérnökök tették ki, ugyanis belógó fát jelzi, magasabb járműveknek. A Wikipédia szerint "Az űrszelvény a vágány mentén a vasúti járművek és a rajtuk lévő rakományok akadálytalan áthaladásához szükséges tér vágánytengelyre merőleges, ívben fekvő vágányoknál sugárirányú keresztmetszete".

Budapest Szürreál


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.