Közlekedés

BKK: megújult a Bökényföldi és a Cinkotai út egy-egy szakasza

Péntektől újra korlátozások nélkül használhatják a közlekedők.

2019.11.01 00:30MTI

Elkészült a Bökényföldi út és folytatása, valamint a Cinkotai út Rákosligeti határút és Nógrádverőce út közötti szakaszának felújítása, péntektől újra korlátozások nélkül használhatják azokat a közlekedők - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.

A forgalomkorlátozások megszűnésével a 46-os, a 146A, a 176E-276E, a 908-as, a 968-as, a 992-es, a 996-996A és a 998-as busz is újra a menetrend szerinti útvonalon jár.

A fővárosi önkormányzati forrásból, a BKK beruházásában elvégzett felújítás során többek között megerősítették, több helyen pedig cserélték a teljes közútpálya-szerkezetet, új kerékpárútszakaszok épültek, körforgalmat alakítottak ki a Rákosligeti határút-Cinkotai út kereszteződésnél, új gyalogátkelőket létesítettek és felújították a buszmegállókat - írták.

Hozzátették, hogy a felújított útszakaszok mentén és a XVI. kerület más helyszínein a követező hetekben cserjéket és mintegy négyszáz fát ültetnek el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.