Közlekedés

Elképesztő történetet osztott meg egy bajba jutott motoros

Rendkívüli emberekkel hozta össze a sors a bajban.

2019.10.17 04:30ma.hu

Kedden történt a &quot;<a href="https://www.facebook.com/groups/2045007445782744/permalink/2453363028280515/" target="_blank">31es főút infó !! Mindenkit hazavárnak</a>&quot; Facebook-csoport egyik tagjával, hogy amikor éppen Pest felől tartott Tápiószecső felé, nagyjából Mende és Süly között kifogyott a benzin a motorjából, közel valami tanya bekötőjéhez.  

"Eltoltam odáig a motort, majd kabát, sisak, 1,5-ös pet palackkal a hónom alatt stoppolni kezdtem" - számolt be róla a férfi, aki nem volt túl népszerű, ugyanis nagyjából a harmincadik autó állt meg neki.

"Elvitt a sülyi benzinkútig, ahol mondtam neki, hogy köszönöm szépen, erre Ő, hagyjam csak, megvár, és vissza is visz" - lepődött meg rajta a bajba jutott motoros, hogy milyen segítőkész emberrel hozta össze a sors. Ám amire visszaért a motorjához, ez a meglepetés fogadta!

"Hát meg voltam hatódva. Köszönöm szépen a segítséget annak, aki oda-vissza fuvarozott, és az ismeretlen motorosnak a meglepetésbenzint! Mától az én boxomban is lesz ilyen benzinnel töltött pet palack" - írta a férfi a posztjában.

Forrás: 31es főút infó !! Mindenkit hazavárnak


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.