Balesetveszély

142-nél járt a BMW-s a komáromi halálúton, mikor lefotózták

Veszélyes az út, csak 90-nel lehetne menni, nem véletlenül.

2019.10.03 12:30ma.hu

Az 1119-es úton lemeszeltek a rendőrök egy BMW-st, aki jelentősen túllépte a megengedett sebességhatárt - motoros balesetek jellemző helyszínén, Komárom-Esztergom megye egyik legforgalmasabb összekötő útján, ahol még "veszélyes útkanyarulat" is figyelmeztet.

Ezen az útszakaszon 90-nel szabad menni, ennek ellenére két alkalommal is "meglőttek" valakit 142-vel.

Ebben az évben szeptember végéig ezen az útszakaszon összesen 25 esetben történt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset, amelyek közül nyolc Bajna és Héreg között, az említett útkanyarulatban, a 17-es kilométerszelvénynél következett be. Az utóbbiak mindegyikét motorkerékpáros okozta, de további öt esetben a vétlen fél volt a motoros. A balesetek oka minden alkalommal az útviszonyoknak és az út vonalvezetésének nem megfelelő sebesség megválasztása volt - számolt be róla az Inforádió.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.