Balesetveszély

Életveszélyes manőverrel veszélyeztette a forgalmat két autós az M5-ösön

A szombati halálos baleset rendesen megakasztotta az M5-ös soroksári bevezető szakaszát, még az üzletközpontoknál is dugó volt, se ki se be nem tudtak közlekedni az autók.

2019.09.16 11:50ma.hu

Mint ahogyan arról a ma.hu is beszámolt, halálos baleset történt szombaton az M5-ös Soroksári szakaszán: három autó ütközött, egy 63 éves nő életét vesztette. A karambol - amelyről helyszíni fotókat is közzétettek - miatt hatalmas dugó alakult ki.

A helyszínelés sokáig elhúzódott, így a környéken lévő bevásárlóközpontoknál is káosz alakult ki. A felüljárókon sorakoztak a járművek, a körforgalmak álltak, maga a sztráda pedig órákon át közlekedhetetlen volt.

Mindenki próbált kerülni, aki még idejében észlelte az eseményeket, de aki belefutott a balesetbe, az órákat ült az autójában. Kivétel két sofőrt, akik igen egyedi módszerrel hagyták el a helyszínt.

Ez nemcsak szabálytalan, de életveszélyes is, ráadásul a sofőrök nem csak maguk, mások testi épségét is kockáztatták a manőverükkel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.